Annonse

Venstre-nei til liten nytte


Foto: Statens Vegvesen

Venstre forsøkte å stanse bygging av ytre ringvei fra Vige til Breimyr, men talte for døve ører i formannskapet, det skriver Fædrelandsvennen i dag.

Mot Venstres ene stemme vedtok de å sende Statens vegvesens forslag til trasé ut på høring. Veivesenet anbefaler å gå for et alternativ til en pris av 8,2 milliarder kroner. Men også andre alternativer blir inkludert i høringen.

Venstres medlem av formannskapet, Dag Vige, innrømmet at han i veisaken tidvis beveget seg langt utenfor sin egen komfortsone, og at det fantes gode miljøargumenter for bygging av veien.

Venstre-veteranen argumenterte likevel for standpunktet partiet var kommet fram til, men det falt på steingrunn blant de øvrige politikerne.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer