Annonse

Vegvesenet bedrer skiltingen


Kø forbi stedet der Vegvesenet driver rassikring | Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Vegvesenet har nå evaluert klagene som kom inn forrige gang E39 mellom Try og Holmenfoss ble stengt i begynnelsen av mai. Den gangen klagde mange på skiltingen, og det har Statens Vegvesen tatt til seg.

– Vi har supplert med en del skilt. Vi har satt opp ei tavle i Fidjane som forklarer at veien er stengt lenger fremme grunnet rassikring og supplert hele veien, sier prosjektansvarlig i vegvesenet Rolf Ove Lunden.

Da E39 ble stengt sist, fikk vegtrafikksentralen inn flere klager per telefon. Mange av klagene gjaldt skilting og noen av klagene gjaldt valg av tidspunkt. Vegvesenet har nå evaluert de klagene som har kommet inn, og har sett på hva de kan gjøre for å forbedre omkjøringen. Likevel mener Lunden at kaosbildet som ble malt av enkelte bilister og medier som overdrevet.

– Kaosbildet har blitt større i media enn vi opplevde selv. Det var litt innkjøringsproblemer den fredagen vi startet, og det ble litt køproblemer når fergene kom inn og litt mye trafikk på alternative veier. Men at det har vært totalt kaos, kjenner vi oss ikke igjen i, sier Lunden.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer