Annonse

Vedlikeholdsarbeid i helgen på E18


Arkivfoto: Vidar Metveit, Wikipedia

Statens vegvesen ber de som har andre måter å komme seg frem på, å bruke disse kommende helg. Det skal utføres store arbeider i Baneheitunnelen lørdag og søndag.

«Lørdag kveld starter arbeidene med betongsprøyting av PE-skum i det vestgående løpet i Baneheitunnelen. I tillegg skal deler av vegbanen graves opp for utskifting av rør,» står det i pressemeldingen fra Statens vegvesen.

Den opplyser også om at det vil gå toveistrafikk gjennom østgående løp fra lørdag 26. august kl. 22:00 til mandag 28. august kl. 06:00.

For trafikken vestfra blir det samme avvikling gjennom tunnelene som det er på nattestid ellers, mens det for trafikken østfra blir det noen forandringer.

Den vil ledes over i motsatt tunnelløp på Bjørndalssletta og det vil ikke være mulig å svinge av i Torridalskrysset eller til Eg og Festningsgata fra Baneheitunnelen. Første mulighet for avkjøring fra E18 vil være på Gartnerløkka.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer