Annonse

Varsler vekslende vårvær


Værstasjonen på Mestad i Torridal. | Foto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

Det blir en krevende øvelse å forutse været denne uken med presisjon. Det kommer og går svake lavtrykk, noen regnbyger, men også perioder med opphold og litt sol. Sol med sky og regn, hvis man ser på værmeldingen.

– Det blir vekslende vær denne uken. Typisk vår. Man får litt av alt, sier vakthavende meteorolog ved StormGeo, Ina Ynnesland.

– Akkurat nå er det et lavtrykksområde som holder på å passere. Det blir nok en litt skyet dag i morgen, men jeg satser på at nedbøren ikke kommer før til kvelden i morgen, utdyper Ynnesland.

Utover uken blir det enda mer av og på. Det blir perioder med byger og gråvær, men etter hvert også noen perioder med sol. Og været veksler ikke bare fra dag til dag, men gjerne i løpet av dagen.

– Det blir vær som er vanskelig å forholde seg til, sier meteorologen til KRS247.

Hun øyner likevel et håp til helgen. Nedbøren vil avta til helgen, og hun håper på høytrykksvær når uken går mot slutten. alloescort.ch
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer