Annonse

Varmest vær på mandag og tirsdag


Foto: Glenn Th. Faannessen

Godværet er godt i gang på Sørlandet. Sola skal skinne til slutten av neste uke, og på søndag skal temperaturen opp over 20 grader for første gang i år. Varmest skal det likevel bli like over helgen.

– Godværet skal vare til slutten av neste uke. Det som er bedringen i helgeværet er at temperaturene går gradvis opp. På søndag håper vi å se 20-tallet på termometeret, sier vakthavende meteorolog ved StormGeo, Mariann Aabrekk.

– Var ikke dette på tide med en uvanlig kald vår?

– Jo det kan du si! Dette er nok etterlengtet for mange, og nå kommer varmen. Mandag og tirsdag ligger an til å bli de varmeste dagene med 20 grader pluss. Vi når nok ikke 25 grader, men et parogtjue, forteller Aabrekk.

Temperaturen kommer dog ikke til å holde seg i lang tid fremover, og allerede midtveis i neste uke skal det muligens skye noe til og kanskje komme noen byger. Temperaturene vil også synke med ca ti grader.

– Det blir nok kanskje litt kjøligere igjen fra onsdag og utover, men om man er på 15 grader så klager man ikke så lenge sola skinner.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer