KRS247.no

Henter værvarsel...

Varmest vær på mandag og tirsdag

Godværet er godt i gang på Sørlandet. Sola skal skinne til slutten av neste uke, og på søndag skal temperaturen opp over 20 grader for første gang i år. Varmest skal det likevel bli like over helgen.

– Godværet skal vare til slutten av neste uke. Det som er bedringen i helgeværet er at temperaturene går gradvis opp. På søndag håper vi å se 20-tallet på termometeret, sier vakthavende meteorolog ved StormGeo, Mariann Aabrekk.

– Var ikke dette på tide med en uvanlig kald vår?

– Jo det kan du si! Dette er nok etterlengtet for mange, og nå kommer varmen. Mandag og tirsdag ligger an til å bli de varmeste dagene med 20 grader pluss. Vi når nok ikke 25 grader, men et parogtjue, forteller Aabrekk.

Temperaturen kommer dog ikke til å holde seg i lang tid fremover, og allerede midtveis i neste uke skal det muligens skye noe til og kanskje komme noen byger. Temperaturene vil også synke med ca ti grader.

– Det blir nok kanskje litt kjøligere igjen fra onsdag og utover, men om man er på 15 grader så klager man ikke så lenge sola skinner.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/262794706″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]