Annonse

Varmesenteret i Sørlandsparken er konkurs


Foto: Pål Lomeland

Varmesenteret AS som har spesialisert seg på salg av ildsteder, meldte oppbud tirsdag denne uken.

Bobestyrer Kai Knudsen fra Advokatfirmaet Wigemyr forteller KRS247 at opplysninger så langt tilsier at kravene i boet er på ca 4,7 millioner kroner.

– I følge selskapet selv har det vært en nedgang i salget av ildsteder i 2013 og 2013. Det har ikke vært mulig å sikre tilstrekkelig inntjening for å få driften til å gå rundt økonomisk, forteller Andersen om den direkte årsaken til konkursen.

Varmesenteret AS ble etablert i 2004 og hadde sitt utsalg og lager i Sørlandsparken. Siste tilgjengelige regnskap er for 2013 og viser en omsetning på i overkant av 9,3 millioner kroner. Resultatet ble da negativt med 285.000 kroner.

I følge Andersen er det 4 ansatte som mister jobben
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer