KRS247.no

Henter værvarsel...

Våren er kun på visitt

Vakthavende meteorolog ved StormGeo, Roar Inge Hansen, kan fortelle at Moder Natur kommer til å blåse kald luft nedover sørlendingenes bare legger allerede neste uke.

– Temperaturen kommer til å holde seg i morgen og torsdag og jeg vil si fredag også, selv om den begynner å gå litt ned når vi kommer til fredag, sier Hansen til KRS247.

Prognosene antyder at tåkeskyer fra Vestlandet kan trekke sør- og østover, og på fredag kan de bidra til lavere temperaturer på Sørlandet på fredag allerede. Neste uke kommer nordavinden, og det vil føre til adskillig lavere temperaturer.

– Det kommer kald nordavind inn over Nord-Norge, og den vil bre seg sørover. Når det kommer til mandag eller tirsdag som har den kommet til Sørlandet. Det er nå mye bra vær, men temperaturen vil falle til fem grader midt på dagen og minusgrader om natta. Da er det vel ikke typisk vår lenger, bemerker Hansen tørt.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/251992839″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]