Annonse

Var flyktning selv. Nå skal syrere hjelpes


Elias Tchaba (venstre) og Tony Phokus. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Elias Tchaba var selv på flukt som liten gutt. Nå, 14 år senere, vil han hjelpe Syria-flyktninger. Han har, sammen med hiphop-artisten Tony Phokus, samlet sammen et bredt spekter av lokale artister for å samle inn penger.

– Jeg var flyktning selv en gang, og det har alltid vært min hjertesak å hjelpe de som er i nød. Nå som krisa tok helt av tenkte jeg at som artist har jeg nok til å hjelpe, sier Tchaba til KRS247.

Det er et bredt spekter av artister som stiller opp, fra lokale hiphopveteraner som Sheepy til lun og festlig visekunst fra Andy The Candy.

– Blir ikke andres nød egen PR her?

– Det har jo på en måte blitt det, men det var ikke målet. Først og fremst skal vi samle inn mest mulig penger. Vi er ikke store artister engang, men vi kan engasjere folk til å komme likevel, sier Tony Phokus.

– Om det blir PR, hva så? Det er god PR! Vi driter oss ikke ut på internett, vi gjør noe vi bryr oss om. Kommer det god PR ut av det, er det to fluer i én smekk, sier Tchaba.

Hør intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer