Annonse

Utvidet siktelse for kvinne (42)


Foto: Alf Otto Fagermo

Den 42 år gamle sjubarnsmoren som tidligere har vært siktet for å ha drept sin ekssamboer i 2014 og sin far i 2002, skal nå være siktet for å ha dopet ned en annen mann som var tidligere kjæreste av kvinnen.

Politiet har tidligere opplyst at hun skal ha dopet ned sin ekssamboer i 2014 og ifølge VG skal den tidligere kjæresten hun skal ha dopet ned tre ganger, ha vært venner med henne de siste årene. Ifølge Fædrelandsvennen skal det dreie seg om sovemedisin som hun skal ha dopet ned mannen med i slutten av desember 2013. Det samme som hennes ekssamboer døde av i 2014 ifølge obduksjonsrapporten.

Politiadvokat i Agder-politiet, Ragnhild Helgesen, bekrefter overfor VG at siktelsen mot kvinnen er utvidet til også å gjelde familievold, straffelovens paragraf 219. Den omhandler blant annet grov eller gjentatt vold, mishandling eller annen krenkelse av nåværende eller tidligere samboer, uten å gå nærmere inn på grunnlaget for den utvidede siktelsen.

Kvinnens forsvarer, Olav Sylte, ønsker ikke å kommentere saken og har tidligere nektet straffskyld for de to andre forholdene hun er siktet for.

Politiet undersøker også om kvinnen har svindlet denne tredje mannen for et sekssifret pengebeløp.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer