Annonse

Utvider samarbeidet


Foto: Tor Erik Scrøder - www.kengurufoto.no

Vest-Agder Røde Kors og Stiftelsen Arkivet kjøper nabohuset til Arkivet for å kunne utvide sitt samarbeid og skape mer plass for det viktige arbeidet begge organisasjonene driver med.

Stiftelsen Arkivet har lenge arbeidet med å skape mer plass for sin virksomhet. Aktiviteten er blitt så stor at eksisterende plass ikke lenger er nok. Vest-Agder Røde Kors er en av leietakerne hos Stiftelsen-Arkivet.

Da muligheten for å kjøpe nabobygget ble aktuell dannet Vest Agder Røde Kors og Stiftelsen Arkivet et eget aksjeselskap som kjøper bygget for å kunne realisere ønskene om mer plass for samarbeid og økt aktivitet.

– Stiftelsen Arkivet ser muligheten for å kunne skape flere og større rom for undervisning, formidling, utstilling og forskning i det eksisterende Arkivet-bygget. Samtidig gir det oss også mulighet til å få en resepsjon og publikumsløsning på bakkeplan, for å kunne ta imot besøkende på en bedre måte enn det vi gjør i dag, heter det i en pressemelding.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar