Annonse

Utforkjøring ved Sukkevann


Foto: Politiet

To personer kom seg uskadet etter at bilen de satt i kjørte av veien på riksvei 410 ved Sukkevann kl. 22:40 søndag kveld.

Bilen skal ha holdt høy fart og fikk en skrens i det bilføreren skulle utføre en sving. Den skal da ha truffet en fjellknaus og blitt kastet over 50 meter og endte opp i motsatt kjørefelt.

Dette er beskrivelsen fra operasjonsleder Per Kristian Klausen etter det som var et voldsomt sammenstøt med fjellknausen på strekningen. Det skal ha oppstått store materielle skader og det kom også oljesøl i veien. Dette i kombinasjon med et meldt uvær fører til en glatt veibane.

Den 18 år gamle mannen som kjørte bilen har fått førerkortet sitt beslaglagt.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer