KRS247.no

Henter værvarsel...

Utelukker ikke videre støtte til TV-konsept

Kristiansand kommune har i utgangspunktet gitt sin siste pengestøtte til TV2-programmet «Sommer i Dyreparken». Kommunen signerte i dag den siste avtalen med produksjonsselskapet Monster, og avtalen er verdt 400 000 kroner. Varaordfører Jørgen Kristiansen (KrF) sier det mest sannsynlig ikke blir en slik avtale igjen, men utelukker ikke at kommunen kan gjøre lignende avtaler i fremtiden.

– Selvfølgelig er det hele tiden sånn at man må alltid ta en sånn vurdering på nytt hvis det skulle vært aktuelt, sier Kristiansen til KRS247.

Han understreker likevel at dette ikke er veldig sannsynlig.

– Tilbakemeldingen fra formannskapet var i hvert fall entydig og enstemmig at dette var det siste året, forteller varaordføreren.

Kommunen gikk inn med pengene etter en grundig diskusjon i formannskapet i forrige bystyreperiode.

– Dette hadde vi en grundig og god diskusjon på i formannskapet, og vi kom frem til at dette gir en merverdi for kommunen vår og å gi nasjonal profilering på en riksdekkende TV-kanal kan være klokt.

Det var også en pluss i margen at Dyreparken i år er 50 år og at omlag en million besøker parken hvert år.

– Hvorfor er dette siste året?

– Vi sa jo det som et signal om at de ikke kunne forvente noe mer. Vi har jo som kommune begrenset med ressurser. Selv om budsjettet vårt er på mange milliarder så er det klart at 400 000 er en sum med penger. Vi må hele tiden ta en vurdering av hvordan vi bruker de ressursene vi har.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/262291572″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]