Annonse

Utelukker ikke flere kutt


Foto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

National Oilwell Varco tror ikke bunnen i oljebransjen er nådd og bekreftet overfor næringsminister Monica Mæland at det kan bli flere kuttrunder i selskapet fremover.

– Det er gråvær. Utenfor ligger et skip i opplag. Ingen kjøper nytt utstyr, sa administrerende direktør i NOV, Tor Henning Ramfjord, da han møtte næringsministeren da hun gjestet Kristiansand i forbindelse med Agderkonferansen.

Ifølge Dagens Næringsliv kaller Ramfjord de neste to årene «survival mode».

– Det er fritt fall. Alt må justeres ned, sier direktøren som også oppfordret næringsministeren til å gjøre noe med dagpengeordningen.

– Jeg vil henstille til at de som når blir oppsagt og vil videreutdanne eller omskole seg seg, skal slippe å miste dagpengene. Det er ikke bra, sier han.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer