Annonse

Ustabilt vestavær i vente


Arkivfoto: Pål Lomeland

Mer skiftende vær, stigende temperaturer og stigende snøgrense er fasit for kommende væruke.

Der store deler av landet har nytt effektene av et stabilt høytrykk i det siste, har Sørlandet blitt avspist med synkende temperaturer, lavere snøgrense og gråvær. Nå skal vinden og været komme fra vest, og det gir mer kjente høsttilstander sørpå og stigende snøgrense.

– Midt i uka snur det. Det blir mildere. Du må til høyfjellet for å få snø, men det blir fortsatt dager med grått og vått vær, forteller vakthavende ved StormGeo, Mariann Aabrekk, til KRS247.

Likevel er det såpass ustabilt vær at sola aldri er langt borte.

– Lavtrykkene kommer fra vest og frontene kommer til å passere over. Det er litt av og på for Sørlandets del, men sola er fremme innimellom.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer