Annonse

Ustabilt vær i vente


Foto: Pål Lomeland

Vedvarende solskinn og smeigevær kan vi se langt etter denne uka. I det hele tatt så blir det mye vekslende, med perioder med både det ene og det andre. Stig Arild Fagerli i StormGeo sier finværet allerede er over når vi kommer til morgendagen.

– Om det ikke begynner morgendagen med regn, så kommer det utover morgenen og formiddagen. Morgendagen blir preget av både skyer og nedbør, før det bedrer seg litt til onsdag, sier Fagerli til KRS247.

Fordelen med ustabilt vær er at det ikke er stabilt dårlig, om ikke annet. På onsdag ser det ut til å lette litt, før det blir en ny regnværsdag på torsdag. Regnværet og de grå skyene blir med oss resten av uka, ser det ut til. Høytrykket som gir oss fint vær på onsdag passerer, og lavtrykkene står i kø.

– Vi får inn en ny front i løpet av torsdagen med mer nedbør. Nedbøren kan fortsette utover fredagen med et ikke veldig sterkt lavtrykk. Vi har fortsatt den sørlige vindretningen som gjør at det blir mye skyer inn i helgen, forteller meteorologen videre.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer