KRS247.no

Henter værvarsel...

Unngå tulleforsikringer

Hvis du havner på sykehus i utlandet, kan du bli ruinert hvis du ikke er forsikret. Og eier du en bil er du nødt til å ha forsikring på den. Noen forsikringer er helt nødvendige, og absolutt lure å ha. Men hvilke forsikringer er det man ikke trenger i det hele tatt? Hva er det som koster mer i året enn det smaker?

– Det er to ting som er helt unødvendig når det gjelder forsikringer. Har du en reiseforsikring er det helt unødvendig å tegne en forsikring på nettsiden når man booker en reise. Man får ikke dobbel sum tilbake. Så har vi noe som vi kaller tulleforsikringer, som man kan få når man kjøper en tv eller en cd-spiller. Det tømmer lommeboka, sier regiondirektør i forbrukerrådet Agder, Eirik Nyberg.

Forbrukerrådet gir råd til folk om angrerett på varer man har kjøpt, strømavtaler, hva man bør gjøre før man kjøper seg en bolig, og ikke minst forsikringer. Nedenfor kan du høre hva Nyberg mener man bør tenke på når man skal ordne seg forsikring, og hvordan man kan få seg en oversikt over de ulike forsikringene:

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/246667152″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]