Annonse

Unge, ressurssterke bruker LSD


Illustrasjonsfoto: Pål Lomeland

Siden sensommeren i fjor har politiet rullet opp et miljø der skoleflink ungdom fra ressurssterke familier ruser seg på LSD og hasj, det skriver Fædrelandsvennen i dag.

12 til 15 personer som alle har passert 18 år kan forvente seg reaksjoner i form av et pålegg i saken.

Politibetjent Anders Flottorp ved Randesund Politistasjon sier de fleste er lettet over å bli tatt og innser at de har vært med på en dum greie. Kartleggingen fra politiet viser at ungdommene tilhører et ulike vennegjenger hjemmehørende både i Randesund og andre bydeler i Kristiansand.

Samtlige av ungdommene har hatt befatning med hasj, og flere av dem har også testet LSD. Det mener Flottorp kan tilskrives smitteeffekten, både fra venner og propagandahistorier på nett.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer