KRS247.no

Henter værvarsel...

Typisk sommervær denne uken

Selv om kalenderen skulle tilsi at vi går inn i den beste årstiden, er det lite som tyder på at du kan pakke vekk sydvest og regnbukse med det første.

– Det blir sånn typisk norsk sommervær og Sørlandet starter uken med kuling og vått vær, forklarer vakthavende meteorolog ved StormGeo, Roar Teigen til KRS247.

– Det kan se ut som at tirsdag blir den beste dagen med en god del sol og oppholdsvær, men det blir litt sånn «blanda drops», sier han.

Det ble skrevet at sommervarmen ble brukt opp etter den flotte perioden på starten av juni, det tror ikke Teigen er tilfellet.

– Det pleier jo alltid å være slik at vi får det fint mot slutten av mai og at vi får litt ymse senere og selv om det ser mørkt ut de neste ti dagene, så må man bare ikke miste håpet, sier Roar Teigen som har tro på at sommervarmen vil komme tilbake igjen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/269982863″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]