Annonse

Tur skal gjøre oss sprekere


Kristin Tverberg, prosjektleder for "Ti på topp" i Vest-Agder. (Foto: Ann Helen Gjerde)

De vil gjøre deg og meg sprekere, ved å få oss til å gå mer tur. Gjennom «Ti på topp» i Vest-Agder skal de få oss ut i skogen og opp på fjelltopper.

– Vi vil ha med oss alle folk på tur. Vi er jo på Sørlandet, så det er jo begrenset hvor høye fjelltoppene blir, men det er jo derfor vi kan lage et turkonsept for alle. Det sier prosjektleder for «Ti på topp» i Vest-Agder, Kristin Tverberg.

I samarbeid med Midt-Agder Friluftsråd og DNT Sør er det valgt ut fire topper i Kristiansand, 2 i Vennesla, 2 i Songdalen og 2 i Søgne. Man kan velge å gå alene, men også bli med på fellesturene som arrangeres. Førstkommende torsdag inviteres folk med på tur til Gråmannen, med felles oppmøte på Kjerrane kl. 11.30. Men man trenger ikke bare å gå turen. Har du i tillegg et konkurranseinstinkt, kan du jo registrere hvor mye du har gått.

– Vi håper at folk blir med på konkurransen, og vi ser at vi har en god del påmeldte allerede, sier Tverberg.

Dette var bare et lite utdrag av praten, hør resten av intervjuet her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer