KRS247.no

Henter værvarsel...

Tur skal gjøre oss sprekere

De vil gjøre deg og meg sprekere, ved å få oss til å gå mer tur. Gjennom «Ti på topp» i Vest-Agder skal de få oss ut i skogen og opp på fjelltopper.

– Vi vil ha med oss alle folk på tur. Vi er jo på Sørlandet, så det er jo begrenset hvor høye fjelltoppene blir, men det er jo derfor vi kan lage et turkonsept for alle. Det sier prosjektleder for «Ti på topp» i Vest-Agder, Kristin Tverberg.

I samarbeid med Midt-Agder Friluftsråd og DNT Sør er det valgt ut fire topper i Kristiansand, 2 i Vennesla, 2 i Songdalen og 2 i Søgne. Man kan velge å gå alene, men også bli med på fellesturene som arrangeres. Førstkommende torsdag inviteres folk med på tur til Gråmannen, med felles oppmøte på Kjerrane kl. 11.30. Men man trenger ikke bare å gå turen. Har du i tillegg et konkurranseinstinkt, kan du jo registrere hvor mye du har gått.

– Vi håper at folk blir med på konkurransen, og vi ser at vi har en god del påmeldte allerede, sier Tverberg.

Dette var bare et lite utdrag av praten, hør resten av intervjuet her:
[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/262423232″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]