Annonse

Tunnel åpnet igjen – lang kø etter åpning


Det oppstod lange køer over Varoddbroa som følge av at Haumyrheitunnelen var stengt i seks timer - Arkivfoto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

Haumyrheitunnelen har blitt åpnet igjen etter at lysarmaturer falt ned fra taket i formiddag. Det oppstod saktegående og tildels stillestående kø helt bortenfor Bjørndalssletta som følge av stengingen.

Ved 15.30-tiden kunne bilene slippe å kjøre om Sømsveien og gjennom tunnelen i østgående retning. Men gleden vil være kortvarig.

Vegvesenet kommer trolig til å stenge begge løp i tunnelen i natt for å sjekke lysene også i vestgående løp for å unngå at en lignende episode vil skje igjen.

Det er trolig rust som er årsaken til at lyset ramlet ned i veibanen, men seniorrådgiver Jan-Øyvind Pedersen ønsker ikke å bekrefte dette overfor NRK Sørlandet.

– Det kan skyldes at et stort kjøretøy har kommet borti kabelbrua, men det kan også tenkes at det er opphenge som har løsnet, sier Pedersen.

Ingen personer ble skadet, men to biler skal ha blitt påført skade da hendelsen skjedde.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer