Annonse

– Tufteparken må på plass snarest!


Foto: Glenn Th. Faannessen

Melissa Lesamana fra Kristiansand SV mener kommunen nå må få fortgang i bygging av en slik park. Den er sterkt ønsket av de unge i byen, og Lesamana vil bygge den ved bystranda.

– Nå må vi bare få dette på plass. Det eneste som mangler er penger, sier SVs førstekandidat i Kristiansand.

I dag er Tufteparken tenkt til området mellom Elvegata og ned mot Otra. Hele området skal oppgraderes, og kommunen vil ha koordinert hele området før de starter med byggingen. Det jobbes ut fra treårsplaner, men har ikke utelukket at parken kan komme på plass før.

Parkvesenet er også innstilte på å få dette til.

– Jeg kan ikke berømme parkvesenet nok i denne kommunen for deres holdning i denne saken! Nå må vi bare få med oss Grundekjøn og gjengen, avslutter Lesamana.

Hør hele intervjuet her.

Dette er en tuftepark
Et lavterskel tiltak for uorganisert idrett og folkehelse.

Tufteparken er et konsept i form av en utendørs treningspark, som et naturlig samlingspunkt for både trening og som en sosial arena.

«Tufteparken» ble startet av Lasse Tufte i 2011. Hittil er det 20 etablerte parker (bl.a. St. Hanshaugen, Beitostølen, Tromsø, Drammen, Risenga, Nesøya) og ytterligere 10 vil ferdigstilles i løpet av våren 2015.

Tufteparken består av 10 apparater i form av enkle metallkonstruksjoner. Apparatene er tilrettelagt slik at absolutt alle kan utføre alle grunnleggende øvelser uavhengig av alder, kjønn, høyde, treningsbakgrunn og fysiske forutsetninger.

Parken kommer sammen med et instruksjonsskilt med et utvalg av øvelser både for nybegynnere og viderekomne. Parken er vedlikeholdsfri, enkelt utformet og har ingen bevegelige eller løse deler.

Referanse: www.Tufteparken.no

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar