Annonse

Trosset pøsregn for en siste bryggefest


Foto: Pål Lomeland

Det var glissent på Fiskebrygga i forbindelse med den siste Tirsdagskonserten. Arrangørene hadde ikke ventet storinrykk på grunn av været, men at så få møtte opp hadde de ikke drømt om.

Anslagsvis 300 mennesker hadde funnet veien til opp Fiskebrygga i dag for å få med seg den siste bryggefesten. Der det vanligvis ligger båter tett i tett var det i dag bare fem!

– Vi lurte på å avlyse hele arrangementet i dag, men valgte å stå løpet ut, sier initiativtaker Asbjørn Dovland fra restauranten Dolly Dimples.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

fiskebrygga_tirsdag_2

Foto: Pål Lomeland

Han medgir at værgudene ikke har vært på deres side i år.

– I fjor hadde vi fantastisk vær på nesten alle arrangementene. Av de totalt syv tirsdagskonsertene i sommer har fire av dem inneholdt regn. Men vi fikk en fantastisk start og jeg er fornøyd med årets syv arrangementer sett under ett.

I dag hadde meteorologene sendt ut OBS-varsel på grunn av mye nedbør. Derfor hadde også restaurantene nedskalert dagens arrangement kraftig.

– Vi har halv vaktstyrke og kun 30 av 150 mulige bord ute. Dugnadsgjengen som pleier å rydde og rigge er også sendt hjem, sier Dovland.

Han lover at det blir nye bryggefester neste år.

– Vi er mange som må være enes, men jeg tror at vi alle mener at dette er et arrangement som er kommet for å bli, sier Dovland.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer