Annonse

– Tror avtalen med Start vil gjøre oss mer kjent


Christer B Paulsen - Foto: Alf Otto Fagermo

Salgs- og markedssjef i G Travel, Christer B Paulsen tror den nye avtalen med IK Start vil hjelpe til med profileringen av selskapet som står på egne ben etter at franchise-avtalen med VIA-kjeden gikk ut i fjor.

Det var tidligere i dag at IK Start kunne fortelle at G Travel hadde signert en årsavtale med klubben, et lag som har ganske stor personlig betydning for ikke bare selskapet, men også Paulsen.

– Det som jeg ofte sier er at fotball baserer seg ofte på følelser, og jeg har et stort hjerte for Start, noe også våre eiere har, sier Paulsen, som jobbet som salgs- og markedsdirektør for Start for noen år siden.

Men til tross for den sterke tilhørigheten til Start, var det ikke bare en formalitet å møte opp på Sør Arena for å signere kontrakten tidligere i dag.

– Det er alltid vanskelig, det skal alltid treffe i forhold til verdier og ønsker som kan hjelpe oss med merkevarebygging, og nå som vi er på egne ben er det viktig å bygge nettverk. Vi ønsker å bruke Start som et springbrett for å gjøre oss mer synlig både lokalt og nasjonalt, sier Paulsen om selskapet som er et fullverdig reisebyrå med spesialområder innen marine/offshore, forretning, gruppereiser, visum og feriereiser.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar