Annonse

Trond Moi blir hotellkonge


Foto: Tor Magne Gausdal, Radio Kvinesdal

I dag ble det klart at mannen bak Bølgen & Moi oppfyller enda en drøm. Han utvider virksomheten sin til hotelldrift i hjembygda.

– Jeg er veldig ydmyk over å ha fått den æren over å overta Utsikten. Da jeg fikk muligheten til å overta, var det bare å klype seg i armen og gripe den, sier Moi til KRS247.

Han er veldig lysten på å starte arbeidet med å realisere alle planer han har for å revitalisere hele hotellet med ikke bare brandingen til Bølgen & Moi, men også med nye konsepter som ikke har eksistert tidligere i Kvinesdal.

– Vi skal blant annet åpne vinkjeller, og det har det aldri vært her i bygda. Vi skal også få på plass noen skikkelige griller for å lage burgere og baren blir blant annet bygget om for å lage gode cocktails, forklarer Trond Moi.

Utsikten hotell gikk konkurs i 2009 og ble da overtatt av Kvinesdal Sparebank som har hatt ansvaret for hotelldriften og eiendommen. Det har ikke gått så bra og i fjor gikk driftsselskapet med et underskudd på 500 000 kroner. Moi tror han kan gjøre driften av hotellet lønnsomt.

– Jeg kommer til å følge opp driften tett og kommer til å ansette mine folk som jeg vet kan lage mat og gjøre en god jobb. I tillegg så regner jeg med at lokalbefolkningen støtter opp og har lyst til at hotellet skal bli en suksess, sier den nybakte hotellkongen.

Åpningen av The Bølgen & Moi Hotell er satt til 9. oktober.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer