KRS247.no

Henter værvarsel...

Trond Moi blir hotellkonge

I dag ble det klart at mannen bak Bølgen & Moi oppfyller enda en drøm. Han utvider virksomheten sin til hotelldrift i hjembygda.

– Jeg er veldig ydmyk over å ha fått den æren over å overta Utsikten. Da jeg fikk muligheten til å overta, var det bare å klype seg i armen og gripe den, sier Moi til KRS247.

Han er veldig lysten på å starte arbeidet med å realisere alle planer han har for å revitalisere hele hotellet med ikke bare brandingen til Bølgen & Moi, men også med nye konsepter som ikke har eksistert tidligere i Kvinesdal.

– Vi skal blant annet åpne vinkjeller, og det har det aldri vært her i bygda. Vi skal også få på plass noen skikkelige griller for å lage burgere og baren blir blant annet bygget om for å lage gode cocktails, forklarer Trond Moi.

Utsikten hotell gikk konkurs i 2009 og ble da overtatt av Kvinesdal Sparebank som har hatt ansvaret for hotelldriften og eiendommen. Det har ikke gått så bra og i fjor gikk driftsselskapet med et underskudd på 500 000 kroner. Moi tror han kan gjøre driften av hotellet lønnsomt.

– Jeg kommer til å følge opp driften tett og kommer til å ansette mine folk som jeg vet kan lage mat og gjøre en god jobb. I tillegg så regner jeg med at lokalbefolkningen støtter opp og har lyst til at hotellet skal bli en suksess, sier den nybakte hotellkongen.

Åpningen av The Bølgen & Moi Hotell er satt til 9. oktober.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/218584238″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]