Annonse

TriQuart-deltaker omkommet etter illebefinnende


En deltaker under TriQuart i Kristiansand har omkommet etter å ha fått et illebefinnende i sjøen ved Gjestehavna og Festningen.

Politiet skal ha fått melding om hendelsen klokken 15:51 og nødetatene rykket raskt ut til stedet. Deltakeren skal, ifølge Fædrelandsvennen, ha blitt hentet opp til land på vannscooter og førstehjelp ble startet umiddelbart.

Luftambulansen ble tilkalt for å bistå og fraktet mannen til sykehuset, men etter flere forsøk på gjennopplivning, ble deltakeren til slutt erklært død, ifølge operasjonsleder Eyvind Formo i Agder politidistrikt på Twitter klokken 18:00.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer