KRS247.no

Henter værvarsel...

Trimbingo skal få flere ut på tur

I går ble historiens først trimbingo arrangert i Søgne. Ideen er hentet fra Telemark hvor leder av Søgne Skiklubb, Dag Morten Frantzen var med på ett lignende arrangement for endel år siden. Nå syntes han det var på tide å prøve ut konseptet i Søgne.

– Det blir litt ekstra spennende når man blander trim, og tur med bingo. Dette er kanskje den ekstra motivasjonen mange trenger for å komme seg ut på tur. Kanskje blir det lettere å få med seg barna ut når de kan løpe foran med bingoblokken og krysse av tall, sier Frantzen.

I går var Søgnes først trimbingo i Tinntjønnløypa, en løype på 4 km hvor 11 poster var plassert ut. Alle postene inneholdt 4 tall som skulle krysse av, og i mål ventet premier på de heldige som hadde fått bingo underveis på turen. Dag Morten Frantzen mener konseptet med trimbingo kan tilpasses overalt, og målet er at skiklubben stadig vil finne nye turområder.

– Trimbingo er noe for alle, og dette er det lille ekstra for mange. Dette skal være et lavterskel tilbud. Klart man gjerne kan være med om man ønsker å løpe gjennom løypa, men i utgangspunktet skal dette være et lavterskel tilbud. Blir dette en suksess og får vi dette til, så ønsker vi å gjenta dette 5 – 6 ganger til utover høsten, og vinteren. Gjerne også på ski om snøen kommer. Denne trimbingoen er en fin måte for oss i Søgne Skiklubb å vise oss frem på. Håper er jo også at flere ønsker å bli endel av klubben. Vi håper på en snørik vinter med mye aktivitet, forteller Frantzen.

Hør hele intervjuet her:

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/226974405″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]