KRS247.no

Henter værvarsel...

– Trenger alltid flere kandidater

Når Sparebanken Sør skal dele ut sin Næringspris for 2015 i august, trengs det kandidater. Selv om en fin bukett med nominasjoner har kommet inn til juryen, er man alltid på jakt etter flere.

Vidar Blakseth. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Vidar Blakseth. | Foto: Glenn Th. Faannessen

– Vi tar alltid flere nominerte. Vi har et fint knippe nominerte allerede, men vi mangler litt i forhold til tidligere år, sier markedsjef næring, Vidar Blakseth, ved Sparebanken Sør.

– Hvem bør nomineres?

– Det er flere elementer som teller. De kriteriene som ligger til grunn er ved å skape noe. Ny teknologi, nye arbeidsplasser, produkter, økt lønnsomhet…næringsutvikling, rett og slett. Man kan også ha bidratt til utvikling av kulturlivet i landsdelen, samtidig vektlegges også samfunnsengasjement og bedring av landsdelens renommé. Ett av kriteriene skal være oppfylt.

– Det har vært et vanskelig år for flere bedrifter i landsdelen. Er det et vanskelig år å finne gode kandidater?

– Nei, jeg tror ikke det. Kvaliteter som enkeltbedrifter eller personer har, de viser seg gjerne i både gode og dårlige tider. Gode kandidater finner vi uansett, forteller Blakseth.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/204177736″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]