Annonse

– Trenger alltid flere kandidater


Når Sparebanken Sør skal dele ut sin Næringspris for 2015 i august, trengs det kandidater. Selv om en fin bukett med nominasjoner har kommet inn til juryen, er man alltid på jakt etter flere.

Vidar Blakseth. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Vidar Blakseth. | Foto: Glenn Th. Faannessen

– Vi tar alltid flere nominerte. Vi har et fint knippe nominerte allerede, men vi mangler litt i forhold til tidligere år, sier markedsjef næring, Vidar Blakseth, ved Sparebanken Sør.

– Hvem bør nomineres?

– Det er flere elementer som teller. De kriteriene som ligger til grunn er ved å skape noe. Ny teknologi, nye arbeidsplasser, produkter, økt lønnsomhet…næringsutvikling, rett og slett. Man kan også ha bidratt til utvikling av kulturlivet i landsdelen, samtidig vektlegges også samfunnsengasjement og bedring av landsdelens renommé. Ett av kriteriene skal være oppfylt.

– Det har vært et vanskelig år for flere bedrifter i landsdelen. Er det et vanskelig år å finne gode kandidater?

– Nei, jeg tror ikke det. Kvaliteter som enkeltbedrifter eller personer har, de viser seg gjerne i både gode og dårlige tider. Gode kandidater finner vi uansett, forteller Blakseth.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer