KRS247.no

Henter værvarsel...

-Trekk ut støpselet, da sover man bedre

Julen er like rundt hjørnet, og noen har nok begynt å pynte med lyslenker og juletrebelysning allerede. I tillegg har man kanskje pc og mobil til lading, tørketrommelen på og strykejernet koblet i.
Vi er inne i den tida vi bruker mest strøm, og da øker også faren for brann.

-Vi skaffer oss stadig flere elektriske apparater, og det elektriske anlegget har en viss begrensning i forhold til kapasitet.  Sikringer kan ryke eller bli varme, og da må man oppgradere anlegget slik at tåler dette. Det sier Roald Mæsel fra LOS til KRS247.

Dette er noe man ikke bør gjøre selv, det må en elektroinstallatør må gjøre. Hvert tiende år bør man også få en elektroinstallatør til å ta en kontroll på det elektriske anlegget.

-I tillegg er det lurt å trekke ut så mange ledninger som mulig når man legger seg. Da sover man også bedre, sier Mæsel.

Hør flere tips om brannsikkerhet her: [soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/234653622″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]