Annonse

-Trekk ut støpselet, da sover man bedre


Julen er like rundt hjørnet, og noen har nok begynt å pynte med lyslenker og juletrebelysning allerede. I tillegg har man kanskje pc og mobil til lading, tørketrommelen på og strykejernet koblet i.
Vi er inne i den tida vi bruker mest strøm, og da øker også faren for brann.

-Vi skaffer oss stadig flere elektriske apparater, og det elektriske anlegget har en viss begrensning i forhold til kapasitet.  Sikringer kan ryke eller bli varme, og da må man oppgradere anlegget slik at tåler dette. Det sier Roald Mæsel fra LOS til KRS247.

Dette er noe man ikke bør gjøre selv, det må en elektroinstallatør må gjøre. Hvert tiende år bør man også få en elektroinstallatør til å ta en kontroll på det elektriske anlegget.

-I tillegg er det lurt å trekke ut så mange ledninger som mulig når man legger seg. Da sover man også bedre, sier Mæsel.

Hør flere tips om brannsikkerhet her: 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer