Annonse

Tre pågrepet for drap i natt


Foto: Pål Lomeland

To kvinner og en mann ble i natt pågrepet i forbindelse med et drap i en leilighet i Kristiansand.

Like før midnatt fikk politiet melding om en mulig knivstikking i en leilighet i Kongens gate i Kvadraturen. En mann ble kort tid etter hendelsen pågrepet i nærheten, og noen timer senere ble også to kvinner pågrepet. Ifølge Fædrelandsvennen befant mannen seg inne i leiligheten da politiet kom til stedet.

– Politi og ambulanse var raskt framme. En mann fikk behandling av helsepersonell på stedet, men livet hans sto ikke til å redde. Han ble erklært død på stedet, sa operasjonsleder Lars Hyberg i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen klokken 01.00 natt til fredag.

Politiet vil verken gå ut med avdødes identitet eller opplysninger om alder eller identitet til de pågrepne. I natt har politiet jobbet med å sikre spor, samle inn opplysninger fra vitner og gjøre avhør. Ifølge politiet vil det komme mer informasjon i løpet av formiddagen, og det vil bli holdt en pressekonferanse klokken 11 i dag.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer