Annonse

Trakk seg fra «Anno» på grunn av dødsfall


Arkivfoto: Alf Otto Fagermo

Det ble bare to episoder for Stan Tusse Tønnessen i den tredje sesongen av «Anno» som hadde premiere forrige uke på NRK.

– Jeg satt i svenneboden, med ølhøna mellom bena og tenkte «Hva i alle dager er det jeg driver med?» Alle tanker gikk hjem, forteller han til NRK.

Bare noen dager før innspillingen på Erkebispegården i Trondheim startet døde bestefaren til Tusse Tønnessen og det skal ha tatt noe tid før det gikk opp for kristiansanderen, bosatt i Grimstad, hva som hadde skjedd.

– Det gikk fint de første sju dagene. Jeg hadde ikke landet enda, og det var mange oppgaver og ting å holde fingrene i, sier Tusse Tønnessen.

Han har, på tross av den korte tiden i serien, fått god kontakt med de andre deltakerne og feiret sågar nyttår med Per Midtstue Jensen.

Noe av det han satte mest pris på av hverdagslige hjelpemidler etter å ha prøvd å leve som de gjorde for 480 år siden, er definitivt vaskemaskin og oppvaskmiddelet Zalo.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer