Annonse

Front mot front på Eg


Foto: Pål Lomeland

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke på Egsveien i Kristiansand, hvor to personbiler har kollidert front mot front.

Fire personer er fraktet til sykehus med lettere skader.

– Den ene bilen mistenkes for å ha kommet over i motgående kjørefelt. Til sammen er fire personer involvert i ulykken, to i hver bil. To personer er kjørt til akuttmottaket til undersøkelse, mens de to siste er fraktet til legevakten, sier innsatsleder på stedet, Kjell Iveland til KRS247.

– Hva vet dere om tilstanden til de skadede?

– Alle er ved bevissthet og bortsett fra lettere sjokk, ser det ikke ut til å være alvorlige personskader, sier Iveland.

Det oppstod lange køre i begge retninger i forbindelse med ulykken. Veien er nå åpen i ett kjørefelt og politiet dirigerer trafikken på stedet. LoveHub.ch
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer