Annonse

Trafikkulykke ved Brennåsen


Arkivfoto: Pål Lomeland

En person er sendt til sykehus for sjekk etter å ha vært involvert i en trafikkulykke på E39 ved Brennåsen i Songdalen kommune.

Operasjonsleder Audun Eide ved Agder politidistrikt melder om at det skal være glatt på stedet. Tre biler skal ha vært involvert i hendelsen som skjedde klokken 05:05 i dag morges.

– En bil kom kjørende vestover fikk sleng og kom over i motgående kjørebane. Der traff den en bil som på grunn av sammenstøtet begynte å snurre. Denne bilen traff igjen en tredje bil. Det er glatt og i følge våre folk på stedet er det snakk om større materielle skader. Ett kjørefelt er åpent for trafikk, sier operasjonslederen til nettavisen N247.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer