KRS247.no

Henter værvarsel...

Mann livstruende skadet etter utforkjøring

En mann ble livstruende skadet og en annen mann lettere skadet etter at en bil havnet på taket etter et møte med en fjellvegg nær Paradisbukta på Langenesveien i Søgne.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 23:17 om at en person tilsynelatende skulle sitte fastklemt i kjøretøyet, som har fått store skader i sammenstøtet med fjellveggen.

Innsatsleder på stedet, Hans Waage, sier til Fædrelandsvennen, at da brannvesenet kom først frem til stedet, fant de to personer fastklemt. En av disse skal ha mistet bevisstheten etter sammenstøtet, men fikk raskt puls og pust. Den andre personen skal ha kommet fra det hele uten alvorlige skader.

Begge ble sendt til sykehuset for sjekk med ukjent skadeomfang, men nå er det klart at den ene fikk livstruende skader som følge av utforkjøringen.

Operasjonsleder Jon Kvitne i Agder politidistrikt, skrev på Twitter klokken 02:30 at de mistenker at føreren av bilen kjørte i påvirket tilstand og alle nødvendige prøver skal ha blitt sikret av krimteknikere og ulykkeskommisjonen til Statens vegvesen.