Annonse

Totalt kaos i Kristiansand


Foto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

Et vogntog med havari på E39 ved Mjåvann førte til nesten full stans i trafikken i Kristiansand i ettermiddag. Trafikken flyter nå sakte vestover, men køen er lang.

– Oppover Setesdalsveien står køen, det samme gjør den i sentrum. Folk som kommer fra Baneheiatunnelen har vært ute av bilen og justert på ting på bilen sin. Det er helt kaos, forteller fotograf Tor Erik Schrøder til KRS247.

– Nå er det i tillegg bilberging som pågår i flettinga ut av Baneheiatunnelen! Og scootere som kjører som tredje kjøretøy i bredden. Det er mer spennende enn jeg liker, fortsetter Schrøder.

Etter ca halv fem flyter trafikken bedre gjennom Kristiansand.

Se bildene under.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer