Annonse

Våger å satse der forrige eier feilet


Simon Nahiry starter "Le Monde Tapas" i Markensgate. | Foto Aud Kathrine Danielsen

Tapas ble et tapsprosjekt for «La Rambla» i Markensgate. Restauranten gikk konkurs rett før jul etter noen få måneders drift. Nå skal brødrene bak restauranten «Le Monde» i Kirkegata starte ny drift i de samme lokalene.

– Vi skal satse på tapas på vår måte, sier Simon Nahiry, en av brødrene.

Han er fullt klar over utfordringene som venter.

– Mat- og drikkebransjen i Kristiansand er tøff. Det er allerede over femti plasser som driver med mat og drikke. Man må være blant de beste for å overleve. God mat er en selvfølge, men god service og helheten er viktig, sier Nahiry til KRS247.

Med over 20 års erfaring i bransjen, vet restauranteieren hva som må til for å lykkes i Kristiansand:

– Kulturen når det gjelder mat og drikke er helt annerledes nå enn for 10 til 15 år siden. Nordmenn reiser mye mer. De vil ha ekte vare. De vil ikke gå på en plass med sushi og tapas og pizza på samme meny.

Simon Nahiry mener at det er viktig å spesialisere seg og finne sin nisje. Nå har han store forhåpninger til at kristiansanderne vil ha tapas med marrokansk vri:

– Hvis ikke, hadde jeg ikke turt i det hele tatt!

Hør hele saken:

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar