Annonse

Full stans i togtrafikken til Stavanger


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Det er full stans togtrafikken mellom Kristiansand og Stavanger. I følge jernbaneverket skyldes stansen at et tog har ødelagt strømtilførselen.

– Det står et tog mellom Marnardal og Breland. Toget har kommet borti et tre som hang innover kontaktledningsanlegget. Dette har medført skade på ledningsanlegget og strømavtakeren på selve toget, sier pressevakt Inge Hjertaas i Jernbaneverket til KRS247.

Det er usikkert når togtrafikken kommer i gang igjen.

– Sånn som det ser ut nå, kan vi få satt på spenning igjen etter at vi har fått gjort en liten jobb på taket av lokomotivet. Vi håper at dette skal være ordnet slik aty neste avgang ikke berøres, sier Hjertaas.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar