Annonse

Togtrafikken lammes av politisk streik


På grunn av forslagene til endringer i arbeidsmiljøloven, varsler LO, YS og Unio om en politisk markering onsdag 28. januar. Dette rammer togtrafikken som kommer til å stå stille i én time mellom klokken 15 og 16.

Ifølge NSB kan noen tog, av praktiske årsaker, bli innstilt før klokken 15:00 og forsinkelser må påregnes. Det kommer ikke til å bli kjørt alternativ transport i perioden. Men passasjerer som ønsker det, kan få refundert sine billetter. Selskapet opplyser også at informasjon om hver enkelt avgang som blir berørt, vil være tilgjengelig på nettsidene og i deres app.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar