Annonse

To trafikkulykker på E39


To trafikkulykker på samme sted ved på E39 ved Fidjane i retning vest skapte lange køer.

– Det har vært et trafikkuhell på E 39 ved avkjøringen til Breimyrveien. Politiet er på stedet, opplyste operasjonsleder Audun Eide i Agder politidistrikt.

Den første kollisjonen skjedde mellom en personbil og en buss. Bilen stod for langt ute i krysset og ble truffet av bussen som kom kjørende på E39. De materielle skadene ved dette trafikkuhellet var relativt små i følge KRS247s reporter på stedet.

Omtrent samtidig skjedde et nytt sammenstøt. Denne gang mellom to varebiler, der den ene kjørte inn i den andre bakfra. Det fremste  kjøretøyet kunne etter kollisjonen kjøre bort fra stedet ved egen maskin, mens den andre varebilen hadde så store materielle skader at den måtte fjernes av bergingsbil. Det skal ikke være alvorlige personskader i forbindelse med noen av ulykkene.

Rett før halv fem gled trafikken sakte forbi ulykkesstedet.

Det første av trafikkuhellene ble meldt politiet klokken 15.42.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer