Annonse

Tre trafikkuhell på én time på glatta


Illustrasjonsfoto: Pål Lomeland

Det glatte føret ser ut til å ha kommet overraskende på flere bilister her på Sørlandet. På en snau time måtte nødetatene rykke ut til tre trafikkuhell som heldigvis ikke førte til personskader.

Det første skjedde ved Fidjemoen kl. 19:19 hvor en bil havnet på siden i et skogholt etter å ha sklidd på det glatte føret. Det var fire ungdommer i bilen og ifølge operasjonssentralen ble det ikke skadet i hendelsen og bileier skal selv sørge for at bilen kommer til verksted. Ifølge Fædrelandsvennen skal føreren av bilen bare hatt førerkort i en måned.

Det andre trafikkuhellet skjedde på Mjåvann kl. 19:50 hvor en bil hadde sklidd av veien. Meldingen gikk først ut på at den hadde kjørt i fjellveggen, men fem minutter senere kom oppklaringen om at bilen ikke hadde truffet fjellveggen.

Det tredje trafikkuhellet skjedde ved Samkom i Vennesla kl. 20:05 hvor en bil hadde kjørt av veien. Der er det foreløpig uklart hvor stort omfang dette uhellet der.

Politiet er nå ute med en oppfordring om å tilpasse kjøringen etter forholdene.

Oppdateres.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer