Annonse

To til sykehus etter front-mot-front på glatta


Arkivfoto: Pål Lomeland

En kvinne på 33 år og en på 36 år har blitt sendt til sykehus for sjekk med skader av ukjent omfang etter å ha kollidert i hverandre på glatta på fylkesvei 1 ved Torridalsveien i kveld.

Politiet fikk meldingen om hendelsen klokken 21:58 på julaften og det skal også ha vært en hund sittende i en av bilene. Dyret fikk også skader i front-mot-front-kollisjonen som skjedde på en meget glatt veibane. Det er uklart om det var strødd på stedet før ulykken, men det ble iallfall strødd i etterkant da veien ble ryddet.

En av kvinnene ble sittende fastklemt i bilen før nødetatene kom til stedet. Innsatsleder Øyvind Hægeland sier Fædrelandsvennen, at denne kvinnen skal ha hatt åpne bruddskader før hun ble sendt til sykehus med ambulanse.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer