Annonse

To til sykehus etter båtkollisjon


Arkivfoto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.no

To jenter skal ha blitt sendt til sykehus med lettere skader etter at to fritidsbåter kolliderte ved Furuholmen i Kristiansand i ettermiddag.

Ifølge politet skal føreren av den ene båten ha vært uoppmerksom og kollidert med en annen båt. Totalt skal de ha vært sju eller åtte personer i de to båtene til sammen.

Jentene skal være hjemmehørende i Rogaland og satt i den ene båten. Der satt det til sammen fem rogalendinger i.

Politiet fikk melding om hendelsen ved 12.30-tiden og ifølge NRK Sørlandet skal meldingen først ha gått ut på at tre personer var bevisstløse, men politiet kunne senere opplyse om at to personer var bevisstløse.

Det skal ellers bare ha blitt materielle skader på båten og ifølge politiet ble alle involverte i ulykken berget av forbipasserende.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer