KRS247.no

Henter værvarsel...

To siktet for hallikvirksomhet

Politiet aksjonerte den 5. januar mot to salonger som driver med thaimassasje i Kvadraturen. I forbindelse med aksjonen pågrep de to kvinner som begge har blitt siktet for hallikvirksomhet.

Bakgrunnen for aksjonen skal være at politiet hadde mistanke om at det foregikk organisert salg av seksuelle tjenester på salongene.

– Den ene av de pågrepne er innehaver/eier av begge massasjesalongene og hun har har delvis erkjent straffskyld. Den andre pågrepene kvinnen har ikke erkjent straffskyld for hallikvirksomhet, opplyser leder av felles enhet for etterforskning i Agder politidistrikt, Leif Vagle i en pressemelding.

Han forteller videre at politiet fikk sikret bevis som kunne bekrefte at det hadde foregått salg av seksuelle tjenester samme dag.

– Stedene har hatt fokus fra politiets side over lengre tid og ved den ene salongen har det tidligere blitt pågrepet en kunde for kjøp av seksuelle tjenester. Vedkommende som ble pågrepet for sekskjøp ble ilagt en bot pålydende kr 15 000,- sier Vagle.

Politiet har mistanke om at det foregår salg av seksuelle tjenester på andre massasjesalonger i Kristiansand og jobber videre med dette.

Kommuneoverlegen i Kristiansand og miljørettet helsevern er informert, og vil følge opp denne saken i tett samarbeid med politiet.