Annonse

To siktet for drap


Arkivfoto: Pål Lomeland

Politiet har siktet to personer for drap eller medvirkning til drap på en mann i 60-årene av iransk opprinnelse som ble funnet død på en adresse på Hånes i Kristiansand i går kveld.

Det kom frem på en pressekonferanse som politiet holdt klokken 12 i dag.

– Politiets kriminalteknikere har også vært på boligen og foretatt undersøkelser. Undersøkelsene viser at vi står overfor et drap, sier påtaleleder i Agder politidistrikt, Terje Kaddeberg Skaar i en pressemelding.

Da politiet kom frem til boligen som meldingen gjaldt, var det flere personer til stede og disse ble brakt til politistasjonen i Kristiansand for avhør.

– Det vil bli foretatt nærmere tekniske undersøkelser av åstedet. I den forbindelse har vi fått bistand av kriminalteknikere fra Kripos, sier seksjonsleder for etterforskning i Agder politidistrikt, John Repstad.

I tillegg kommer politiet til å foreta en rundspørring i nabolaget utover dagen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer