Annonse

To siktet etter ran av kvinne (66)


Foto: Alf Otto Fagermo

Politiet har nå pågrepet og siktet to menn med lokal tilknytning til Kristiansand som de mener står bak overfallsranet mot en 66 år gammel kvinne i Vågsbygd i forrige uke.

– Det har blitt gjennomført avhør av de siktede og begge har i politiavhørene tilstått forholdet, sier etterforskningsleder Ole Segberg ved Vågsbygd politistasjon i en pressemelding fra politiet.

Der kommer det også frem at de anser saken som oppklart og at etterforskningen vil fortsette videre før saken vil bli påtalemessig vurdert.

Det var på fredag at kvinnen ble overfalt i sitt eget hjem i nærheten av Vågsbygd senter av to gjerningsmenn som skal ha dratt henne inn i sin egen leilighet.

I går gikk Segberg ut og mente kvinnen trolig var et tilfeldig offer og overfor Fædrelandsvennen kunne etterforskninglederen fortelle at de ikke hadde noen mistenkte. Men ifølge dagens pressemelding skal effektiv etterforskning ha ført til at de kom frem til pågripelsen av de to mennene.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer