Annonse

To siktet etter brann på Vigeland


Foto: Pål Lomeland

Politet har avhørt, siktet og løslatt to lokale personer de mener står bak brannen i Løa på Vigeland hovedgård. Dette bekrefter lensmann i Vennesla, John Tomas Homme.

Han er ellers sparsommelig med opplysninger om gjerningspersonene og hva som er motivet bak brannen av selskapslokalet.

– De to personene er fra området. Årsaken til pågripelsen er lokalkunnskaper og teknisk og taktisk etterforsking av politiet, sier Homme ifølge Vennesla Tidende.

Det var natt til torsdag at nødetatene rykket ut til en melding om en kraftig brann i løa på Vigeland hovedgård og både eieren av hovedgården og politiet gikk tidlig ut med en mistanke om at brannen var påsatt.

Det skal fortsatt være mye arbeid som gjenstår for politiet, som ønsker tips i saken til folk som har sett bevegelser i området rundt Vikeland.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer