Annonse

To politimenn knivstukket i Vennesla


Arkivfoto: Pål Lomeland

Tilstanden til de to politibetjentene som ble knivstukket i Vennesla i dag, er alvorlig men ikke livstruende. Det melder Agder Politidistrikt i en pressemelding. Etter en omfattende politiaksjon i Vennesla sentrum ble til slutt en mann pågrepet, mistenkt for ugjerningen. 

Klokken 1514 fikk operasjonssentralen hos Agder Politidistrikt inn melding om at to polititjenestemenn ble knivstukket i Vennesla sentrum. En mulig gjerningsmann ble pågrepet nokså raskt, men politiaksjonen fortsatte frem til det ble klart at rett mann var pågrepet.

Det melder politiet i Agder på egen twitterkonto.

Den antatte gjerningsmannen ble beskrevet som ca 1.90 høy og tynn iført blå flanellskjorte, svarte militærsko med mørk lue/mørkt hodeplagg.

– Situasjonen er under kontroll. Taktisk og teknisk etterforskning er iverksatt. Vi ber vitner ta kontakt med politiet på telefon 02800, sier assisterende stabssjef, Jon Kvitne.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer