Annonse

To personer tatt under storkontroll


Foto: Tor Erik Scrøder - www.kengurufoto.no

To personer uten lovlig opphold ble pågrepet i forbindelse med en storkontroll av utelivsbransjen i Kristiansand sist helg. Det melder NRK Sørlandet.

Sammen med politiet deltok også Mattilsynet og Skatteetaten.

Kontrollen var en del av aksjonen mot svart arbeid og arbeidslivskriminalitet, og politiet sier det er vanlig at politiet kommer over personer uten lovlig opphold under slike aksjoner.

– I noen tilfeller er det personer som der er vanskelig å transportere ut av landet fordi de kommer fra land som det er retur-problemer med eller det er id-problemer. Men denne gangen kom vi over to personer som det var mulig å få uttransportert, sier Jan Vidar Ødegaard, leder for Utlendingsseksjonen i Agder politidistrikt til kanalen.

Han sier videre at slike kontroller er viktige, og at det ikke er uvanlig at de kommer over personer uten oppholdstillatelse som jobber i utelivsbransjen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar