Annonse

Fire nye innbrudd i kveld


Arkivfoto: Pål Lomeland

I kveld har politiet fått inn melding om fire nye innbrudd i Kristiansand. Ett av disse er på samme sted som det ble meldt om innbruddsforsøk tidligere på dagen.

Det var ved nitiden i dag morges at det ble forsøkt brutt opp en dør i Svanedamsveien i Kristiansand. Ti timer senere, altså 19:21, kunne politiet på nytt melde om en melding fra Svanedamsveien. Denne gangen skal uvedkommende ha klart å bryte opp et vindu. Det er uklart hva som har blitt stjålet.

I tillegg har det vært et innbrudd i Manganveien på Tinnheia. Politiet fikk melding om innbruddet klokken 18:40 og uvedkommende skal ha kommet seg inn gjennom et vindu og fått med seg et ukjent pengebeløp. Det er usikkert når dette skal ha skjedd, for huseier har fortalt til operasjonsleder Martin Ugland at han har vært bortreist.

Senere på kvelden, klokken 20:33, fikk de melding om et nytt innbrudd i en enebolig på Bjørndalsheia og ved 22:30-tiden kom det nok en melding om et innbrudd.

Denne gangen drer det seg om et innbrudd i en enebolig på Moneheia på Hamresanden. Innbruddet skal ha skjedd mellom 19:00 og 22:00.

Tyvene skal ha kommet seg inn ved å bryte opp en verandadør og tatt med seg noe sølvtøy.

Operasjonslederen sier til Fædrelandsvennen at de ønsker tips fra publikum.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer