Annonse

To menn siktet for knivstikking


Arkivfoto: Pål Lomeland

Politiet har pågrepet og siktet to menn på 18 og 19 år som skal ha stått bak angrepet og knivstikkingen av en 61 år gammel mann i hans leilighet fredag kveld.

Ifølge operasjonsleder Sverre Birkeland ved Agder politidistrikt skal 61-åringen har åpnet døra til leiligheten sin og blitt overfalt. Til Fædrelandsvennen forteller operasjonslederen at mannen ble kjørt til akuttmottaket med lettere skader.

19-åringen ble pågrepet i formiddag og har i avhør i ettermiddag ikke erkjent straffeskyld. Politiadvokat Morten Formo, sier til NRK at han ikke kan bekrefte om mannen knytter seg til hendelsen eller åstedet for handlingen.

I 19-tiden i kveld ble 18-åringen pågrepet. Politiadvokaten ønsker ikke å kommentere om det er en relasjon mellom offeret og gjerningsmennene, men kan fortelle at de kommer til å gjøre et avhør av 61-åringen i morgen formiddag.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer