Annonse

To gutter til sykehus etter badeulykker


Arkivfoto: Pål Lomeland

En gutt på fire og en gutt på fem år ble sendt til sykehus med skader etter å ha blitt hentet opp av vannet i forbindelse med bading i badelandet i Dyreparken i Kristiansand.

Politiet skal ha fått melding om hendelsene kl. 14:55 i ettermiddag.

Ifølge administrerende direktør Per Arnstein Aamodt skal det være to separate ulykker.

Akuttmottaket ved Sørlandet sykehus kan fortelle at den ene gutten skal være lettere skadet, mens den andre gutten skal ha fått moderate skader etter ulykken.

– Det er etter det jeg har fått beskjed om to ulike hendelser. De skal ha skjedd med kort mellomrom, sier konserndirektør i Dyreparken, Per Arnstein Aamodt til VG.

Tjenestepersonell på stedet tar nå avhør i parken. Den ene hendelsen skal ha skjedd i bølgebassenget, mens den andre hendelsen foreløpig er uklar.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer